Main post picture

Incaltaminte comoda de dama pentru vara - cum sa faci alegerea potrivita?

Main post picture

Toata lumea isi doreste sa se simta cat mai confortabil in papucii pe care alege sa ii poarte. De aceea, cele mai multe femei petrec ore in sir in cautarea pantofilor perfecti. Exista cateva tipuri de incaltari care sunt extrem de confortabile, reprezentand alegeri ideale pentru oricine. Asadar, este recomandat sa ai in pantofarul tau cel putin o pereche de sandale, una de balerini si chiar o pereche de espadrile.

Daca nu vrei sa suferi de dureri de picioare pe parcursul zilelor calduroase din an, este obligatoriu sa iti oferi timpul necesar gasirii perechii perfecte de incaltari, care sa se plieze exact pe nevoile tale. Totusi, care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont de fiecare data pentru a face cele mai bune alegeri? 

Cuprins

  1. Incaltaminte comoda de dama - criteriile esentiale de selectie ale acesteia

  2. Incaltaminte comoda si eleganta de vara pentru femei - tipuri de incaltari pe care sa le alegi pentru zile fara dureri de picioare

1. Incaltaminte comoda de dama - criteriile esentiale de selectie ale acesteia

Este normal sa iti doresti sa cumperi intotdeauna doar cele mai confortabile incaltari, fiindca acestea iti pot oferi o stare excelenta de spirit pe tot parcursul zilei. In momentul in care porti pantofi care te fac sa te simti incomod, acest lucru poate fi observat cu usurinta de catre cei din jur. De aceea, daca te pregatesti sa incepi cautarea unei perechi noi de incaltari comode, este ideal sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Spatiul din interiorul incaltarilor

Este foarte important ca degetele sa nu stea foarte stranse in interiorul pantofilor, astfel incat sa le poti misca in voie, pentru ca sangele sa circule normal. Cu toate acestea, nu este bine ca incaltarile sa fie foarte largi, intrucat pot provoca disconfort sporit in momentul in care pasesti.

Cel mai bine este sa iti indrepti intotdeauna atentia spre incaltarile mai late, fiindca acestea sunt cele mai comode dintre toate tipurile. Cu alte cuvinte, nu alege sa porti pantofi cu varf ascutit, ci cu varf rotund.

  • Materialul incaltarilor

Daca vrei sa te simti minunat la serviciu, in oras cu prietenele sau la petreceri, atunci este obligatoriu sa porti incaltari din piele naturala, indiferent daca este vorba de balerini sau mocasini. Acestea sunt cele mai bune din punct de vedere al confortului pe care il ofera, iar materialul se pliaza foarte bine pe picior, in timp ce ii ofera indeajuns de mult spatiu pentru ca pielea sa respire. 

Pielea ecologica este ceva mai rigida decat pielea naturala, motiv pentru care aceasta poate provoca unor persoane dureri de picioare si disconfort pe durata zilei. 

  • Tipul tocului

Daca adori sa porti incaltaminte cu toc, atunci trebuie sa ai mare grija la tipul tocului. Nu alege pantofi cu toc ascutit, de tip cui, fiindca acestia sunt cei mai putin confortabili. Daca vrei sa fii foarte feminina si eleganta, cel mai bine este sa optezi pentru tocurile patrate, medii. Acestea sunt atat comode, cat si moderne si rafinate. 

2. Incaltaminte comoda si eleganta de vara pentru femei - tipuri de incaltari pe care sa le alegi pentru zile fara dureri de picioare

Daca vrei sa porti cea mai comoda incaltaminte, insa iti doresti sa pastrezi un aer feminin si sa compui tinute rafinate, ti-am pregatit trei exemple de tipuri de incaltari care te vor ajuta sa ajungi la acest rezultat. Iata exemplele de incaltaminte comoda de vara pentru femei:

  • Sandale cu cu putine barete

Sandalele cu numeroase barete pot provoca disconfort din cauza presiunii pe care acestea o exercita asupra piciorului si asupra pielii. Astfel, daca vrei sa fii la moda, poti sa te orientezi spre acest tip de incaltaminte, insa ai grija ca modelul pe care pui ochii sa nu exagereze in privinta baretelor. Cel mai bine este ca sandalele sa aiba maxim 4 barete. 

  • Pantofi decupati in varf

Pantofii decupati in varf pot fi mult mai comozi fata de cei cu varf intreg. Acest lucru este datorat faptului ca piciorul poate sa se miste in voie, atat cat trebuie, pentru a oferi un grad sporit de confort.  

Astfel, daca vrei sa mergi la o petrecere si sa stai toata noaptea cu tocurile in picioare, fara a intampina vreo problema, este esential sa alegi o astfel de pereche de pantofi. Poti opta pentru nunate foarte indraznete, care sa scoata tinutele din anonimat. 

  • Espadrile cu talpa ortopedica

Espadrilele cu talpa ortopedica sunt foarte comode, fiind adorate si recomandate de marea majoritate a femeilor. Talpa ortopedica este usoara, transformand orice pereche de pantofi intr-o alegere ideala pentru zilele de vara in care vrei sa iti scutesti picioarele de incaltamintea cu toc. Exista pe piata numeroase modele de espadrile cu talpa ortopedica, asa ca ai de unde alege!

In cele din urma, daca vrei sa te bucuri pe deplin de sezonul cald, poarta incaltarile de mai sus si incearca sa tii intotdeauna cont de criteriile amintite la inceputul articolului. 

Sursa foto: Pixabay.com, ro.pinterest.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele