Main post picture

Tinute glamour - Afla de aici care sunt cele mai frumoase si placute vestimentatii realizate in stilul glamourus

Main post picture

Este normal sa iti doresti sa arati fabulos de fiecare data cand iesi din casa, asa ca poti sa alegi stilul glamourus. Acesta este extrem de feminin, chic si rafinat si reuseste sa puna in evidenta fiecare femeie in parte care il alege. Tinutele glam sunt sofisticate si foarte placuta, usor de realizat si foarte apreciata la scara larga. 

Citeste in continuare articolul si afla cum trebuie sa te imbraci, ca sa adopti stilul glamour. 

CUPRINS

  1. Tinute glamour - Unde pot fi purtate?

  2. Tinute glamour - Cele mai frumoase idei de vestimentatii in stil glamourus

1.Tinute glamour - Unde pot fi purtate?

Tinutele glamour pentru femei pot fi luate in considerare atat la serviciu, cat si in timpul liber. Acestea sunt atat de feminine, elegante, confortabile si placute, incat merita sa fie luate in considerare in orice imprejurare. 

Tinutele glam sunt foarte usor de realizat si ofera un farmec aparte femeilor. Acestea se construiesc din cateva articole vestimentare spectaculoase si foarte moderne, care reusesc sa puna in valoroase rafinamentul aparte sexului feminin. 

Astfel, poti lua in vedere hainele in stil glamour atat in momentul in care te pregatesti la birou, cat si in zilele in care vrei sa iesi la o cafea cu cele mai bune prietene. Este un stil versatil, care se potriveste in multe circumstante. 

2.Tinute glamour - Cele mai frumoase idei de vestimentatii in stil glamourus

In cazul in care te atrage acest stil vestimentar, insa nu stii cum sa realizezi tinute wow, urmareste in continuare articolul si inspira-te cu incredere din outfit-urile de mai jos. 

  • Costum si geanta mov, cizme albe

Daca te pregatesti sa mergi la birou, atunci cu siguranta trebuie sa te gandesti la outfit care sa se plieze pe regulile de vestimentatie ale companiei. Astfel, daca firma cere tinute office, tu poti sa le personalizezi putin si sa iti indrepti look-urile catre stilul glam. Astfel, poarta un costum mov, impreuna cu o geanta in acelasi ton si cu o pereche de cizme sau de botine albe. Obtii un outfit irezistibil, foarte apreciat si placut!

tinute glamour costum mov

  • Bluza vaporoasa asimetrica, blugi slim si sandale cu toc

In cazul in care vrei sa intorci toate privirile celor din jur, achizitioneaza o bluza asimetrica vaporoasa cu maneci bufante si imprimeu abstract si poart-o impreuna cu o pereche de blugi skinny si o pereche de sandale cu toc inalt. Accesorizeaza cu o pereche de ochelari de soare si o poseta de tip clutch. 

tinute glamour camasa asimetrica

  • Camasa alba clasica, fusta midi cu paiete si sandale

Iesi in oras alaturi de cele mai bune prietene? Atunci poarta o camasa alba clasica din garderoba iubitului impreuna cu o fusta midi cu paiete si slit adanc si o pereche de sandale cu toc cui. Aceasta este o vestimentatie de top, cu care sigur faci furori si iti faci simtita prezenta oriunde ai merge. 

tinute glamour fusta paiete

  • Tricou alb, cardigan din satin, blugi boyfriend si saboti

Ai nevoie de un outfit glam cat mai simplu? Atunci opteaza pentru un tricou alb uni, un cardigan din satin cu imprimeu floral, o pereche de blugi boyfriend cu diferite rupturi si o pereche de saboti. Sabotii pot fi inlocuiti cu succes cu o pereche de mocasini sau de balerini de calitate superioara. 

tinute glamour cardigan imprimeu floral

  • Rochie argintie si pantofi stiletto

Ai fost invitata la o petrecere de tip cocktail? Atunci poarta o rochie argintie cu volane impreuna cu o pereche de pantofi stiletto intr-o nuanta foarte placuta de roz, albastru, turcuaz sau mov. Accesorizeaza cu un clutch de dimensiuni mici si un accesoriu stralucitor in par. 

tinute glamour rochie volane

Daca nu te-ai convins din tinutele de mai sus ca stilul glamour este pentru tine, urmareste cu atentie imaginile de mai jos si alege tinuta care consideri ca ti se potriveste perfect. In cazul in care nu gasesti o vestimentatie care sa te caracterizeze in totalitate, inspira-te din toate tinutele si personalizeaza dupa bunul plac un outfit, astfel incat sa arati bine si sa te simti extraordinar. Este foarte important sa te simti minunat in momentul in care iesi din casa, asa ca ai mare grija ca hainele pe care le porti sa te faca sa zambesti!

tinute glamour costum

tinute glamour uni

tinute glamour lila

tinute glamour dama

tinute glamour rochie satin

tinute glamour fusta creponata

tinute glamour outfit dama

tinute glamour pulover si pantaloni

tinute glamour mov

tinute glamour salopeta

tinute glamour multicolora

tinute glamour fusta volane

tinute glamour rochie maxi

tinute glamour cardigan lung

tinute glamour alb

tinute glamour vara

tinute glamour rochie lunga

tinute glamour outfit modern

tinute glamour bluza volanase

tinute glamour fusta imprimeu sarpe

tinute glamour mov si verde

tinute glamour multe culori

tinute glamour lejere

tinute glamour roz si mov

In cele din urma, tine cont de toate ideile si informatiile de mai sus, astfel incat sa reusesti sa creezi tinutele glam diversificate si extrem de placute!

Sursa foto: Pinterest.com, Pexels.com

icoana-pantof
Schimb de marime
rapid
icoana-check
Garantie
30 de zile
icoana-piele
100%
piele